AFPRA, ndihmë modeste për MZSH – Libohovë.

Pjesë e bashkëpunimit të AFPRA-s sot ishte ekipi i MZSH-së Libohovë. Në kushte të vështira të terrenit dhe pajisjeve, ky ekip përpiqet cdo moment të jetë në shërbim të komunitetit.

Ishim tepër të përkushtuar që në përputhje me nevojat e këtij shërbimi, AFPRA të ofronte maksimumin e ndihmës së saj.

Edhe pse modest ky është një fillim i mbarë për një bashkëpunim afatgjatë. Duhet theksuar këmbëngulja dhe përpjekja e drejtuesit të këtij shërbimi, z. Eduart Zejneli për të mundësuar sigurimin e pajisjeve për personelin e shërbimit që drejton.

AFPRA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *