Kontributi i VAFFFA dhe "BillerudsKorsnäs"

Me kontributin e miqve tanë austriakë të shoqatës VAFFFA dhe atyre suedezë të shërbimit MZSH-së të ndërmarjes "BillerudsKorsnäs" në Gävle të Suedisë u mundësua ardhja e paisjeve në ndihmë të shërbimit të MZSH-së - Tiranë.

AFPRA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *